Pálivá srdéčka

Pálící srdéčko
Pálící srdéčko

Tak tentokrát to nebude o zhrzené lásce, ale o jídle. Láska přece prochází žaludkem. A já srdce rád.

Jak na to? Jednoduše a stručně:

Zakoupíte si srdce. Já měl kachní. Vařil jsem je hodinu. Pak jsem je dal na talíř. Posypal rozemletou chilli papričkou a uzenou maldonskou solí. Doplnil minioblohou (vejce natvrdo a cherry rajčátka).

Pálivá kachní srdéčka s minioblohou

Pokud jedna chilli paprička nestačí, můžete dát dvě. Více se jich za den nedoporučuje. Pro méně otrlé je možno použít třeba jen pepř, pak už ale nebudou srdéčka pálivá 🙁

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*