- Zavařování leča
- Zavařená rajská omáčka
- Šťáva z plodů černého bezu
- Cuketové rolky
- Matjesy z cukety
- Dip z řapíkatého celeru
- Hemenex se žampiónem
- Obložený řízek
- Švestková povidla
- Míchana vajíčka
- Domácí majonéza
- Červíčci v jednohubkách
- Vostrý mořský potvory po vodnicku
- Obložený medvěd
- Zavařování jablek na štrúdl
- Mořské plody – rychlé jídlo
- Steakové žampióny plněné lilkem
- Tatarský biftek
- Kaiserka se ztraceným vejcem
- Ovesná kaše
- Vánoční mísy s křepelčími vejci a kukuřičkami
- Vaječná tlačenka
- Ostružinová marmeláda
- Zavařování švestek
- Houbové škvarečky
- Sýrové toasty
- Rybízová marmeláda
- Maliny a borůvky ve vlastní šťávě
- Želé z černého rybízu
- Rebarborová marmeláda na koláč
- Mátová šťáva
- Šalvějový sirup
- Krušnohorská smaženice
- Bezinková šťáva
- Jogurtový dip k masu nebo bramborám
- Játrové knedlíčky
- Levný sulc
- Krutony do polévky
- Veselé chleby
- Chlebíčky s Rumcajs salátem
- Škvaření sádla
- Domácí vepřová konzerva
- Smaženice z krémových žampiónů
- Fermentovaná zelenina
- Domácí tatarská omáčka
- Domácí sulc
- Rajčata ve sladkokyselém nálevu
- Nakládání utopenců