Občas je třeba trochu si vyhodit z kopýtka a udělat si malou radost. No a co sníte, to už Vám nikdo nevezme. A tak jsem si jednoho krásného dne udělal bohatou snídani z poněkud dražších surovin.
No a co jsem si na talíř naskládal? Namazal jsem si dva krajíčky malého bochníčku chleba Šumava (cena bochníčku necelých padesát korun), máslo také dnes stojí přes 50 Kč. Na chléb jsem nakladl nakrájený sýr (Chedar s irským Portem, cena 589 Kč/kg). Na talíř jsem přidal několik chery rajčátek (cca 130 Kč/kg), jedno vejce natvrdo (asi 6,50 Kč za vajíčko) a nakonec přidal tři plátky jeleního salámu od řezníka z nejstaršího hradu v ČR (Vildštejn), ten stál 490 Kč/kg. Moc jsem si pochutnal a na cenu nehleděl 🙂
Přidejte odpověď