Ten dnešní recept bude velmi krátký, jednoduchý, rychlý a téměř bezpracný. Má to ale jeden drobný háček. Je třeba, aby vám někdo uvařil tu brokolicovou polévku.
No a protože Danča občas svou oblíbenou dobrou brokolicovou polévku uvaří a ona polévka postrádá masovou příchuť, je třeba ji tam doplnit.
No a tak jsem si ji trochu vylepšil. Použil jsem k tomu klobásu, po ruce jsem měl právě paprikovou. Půlku klobásy jsem nakrájel na kolečka a ty ještě na další čtyři dílky, čímž jsem získal hromádku masa.
No a pak už zbývá jen poslední krok, nasypat nakrájenou klobásu do polévky. Pokud bude polévka horká, klobása se prohřeje a polévka „chytne“ klobásovou příchuť 🙂
Někdo si může myslet, že se tím polévka pokazí, nám masožravcům ale bude chutnat. Pokud ne, nejste správný masožravec. Tak dobrou chuť!
Přidejte odpověď