Restovaná zelenina jako rychlá příloha

Restovaná zelenina
Restovaná zelenina
Mražená zelenina na restování

Vyobrazenou zeleninu mívám pravidelně v mrazáku. Je to velice chutná a na přípravu rychlá příloha. A když už jsem brambor přejedená, volím právě ji.

Jeden sáček vystačí pro dvě osoby. Namícháním obou balení nic nezkazíte, spíš naopak.

Rýžová olej

Na wok pánev nalijte trochu zdravého oleje a když se rozpálí, nasypte zmraženou zeleninu a osolte. Občas promíchejte, aby se zelenina rovnoměrně rozmrazila. Po rozmrazení přidejte oblíbené koření. Já dala trochu kurkumy a koriandru. Když necháte zeleninu jenom osolenou, nevadí. Má i tak výbornou chuť. Restujte tak 10 minut a příloha je na světě.

Restovaná zelenina

Další variantou je, nahradit olej výpekem z masa. To jsem tentokrát udělala já. Pekla jsem napomalo horní kuřecí stehna, která pustila hodně šťávy, kterou jsem použila na restování.

Restovaná zelenina jako příloha

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*