

Vyobrazenou zeleninu mívám pravidelně v mrazáku. Je to velice chutná a na přípravu rychlá příloha. A když už jsem brambor přejedená, volím právě ji.
Jeden sáček vystačí pro dvě osoby. Namícháním obou balení nic nezkazíte, spíš naopak.

Na wok pánev nalijte trochu zdravého oleje a když se rozpálí, nasypte zmraženou zeleninu a osolte. Občas promíchejte, aby se zelenina rovnoměrně rozmrazila. Po rozmrazení přidejte oblíbené koření. Já dala trochu kurkumy a koriandru. Když necháte zeleninu jenom osolenou, nevadí. Má i tak výbornou chuť. Restujte tak 10 minut a příloha je na světě.

Další variantou je, nahradit olej výpekem z masa. To jsem tentokrát udělala já. Pekla jsem napomalo horní kuřecí stehna, která pustila hodně šťávy, kterou jsem použila na restování.

Přidejte odpověď