Obložený medvěd

medvěd
medvěd

Nebojte se medvěda, v tomto případě to bude jen obložený vánoční medvídek. Už dlouho jsem nedělal žádný obložený talíř ani talířek a tak jsem se dal do jednoho předvánočního. Zkombinoval jsem nezkombinovatelné chutě a nakonec to dopadlo takhle:

Obložený vánoční medvídek

A co jsem na něj použil? Na talíři je salámové lůžko, tvořené jemně uzeným salámem s italskými lanýži a sýrem Parmigiano Reggiano. Další vrstvou byl surimi salámek, obložený nakrájenými ředkvičkami, křepelčími vajíčky (uvařena natvrdo, stačí 4 minuty), slanými praženými mandlemi a mořskými řasami Goma Wakame. A nesmím zapomenout na nejdůležitější část – medvěda. Použil jsem čokoládkového medvídka jedné švýcarské čokoládovny (má v Curychu i své muzeum).

Předchozí obložené mísy a talíře naleznete v příspěvku „obložené mísy, talíře a talířky“, kde jsou odkazy i na další obložené talíře…

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*