Obložené mísy, talíře a talířky

Obložená mísa
Obložená mísa

Suroviny podle potřeby pokrájíte nebo ponecháte vcelku a naaranžujete na tác, mísu nebo talíř. Pokud nemáte náladu ke skládání, prostě to tam hodíte na hromadu. Následující fotky jsou z doby dávno i nedávno minulé. Můžete se také podívat na „předvánoční obloženou mísu“, „tři obložené talíře stejného typu“, „sýrový Stonehenge“, „vánoční mísy s křepelčími vejci a kukuřičky na salámoném loži“ nebo „obloženého medvěda“.

Několik snímků pro inspiraci na slavnostní okamžiky lidského života…

Obložená mísa: salámy, papriky trikolóra, miniklobásky, křepelčí vejce a sýry.
Obložený talíř: klobásky, cherry rajčata, sýry a červené hroznové víno.
Obložený talíř: Miš-maš (salám, klobásy, sýry, kyselé okurčičky, kyselé houby, kaviár).
Větší obložená mísa: salámy, sýry, klobásy, cherry rajčata, kyselé kukuřičky a okurky.
Stůl s obloženými talíři, mísami, chlebíčky a jednohubkami.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*